ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Δενδροφύτευση από το 5ο δημοτικό σχολείο Άργους.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:32:00 π.μ. |
  Σε συμπληρωματική δεντροφύτευση της αυλής του σχολείου προχώρησαν οι μαθητές όλων των τάξεων στις 22/5/2012, συνοδευόμενοι από το γυμναστή του σχολείου κ. Γκαβούνο Νίκο και τη δασκάλα του Τμήματος Ένταξης κ. Κουτρουφίνη Σοφία.


Τα παιδιά συμμετείχαν ενεργά στη φύτευση των δέντρων, παίρνοντας πληροφορίες για το είδος του κάθε δέντρου, τον τρόπο φύτευσης τους και γενικά για την καλλιέργειά τους.
Συνολικά φυτεύτηκαν 15 δέντρα, τα οποία έκαναν πιο όμορφο και πιο ελκυστικό το περιβάλλον που ζουν οι μαθητές.

Οι μαθητές της κάθε τάξης υιοθέτησαν το δέντρο που φύτεψαν μέχρι να αποφοιτήσουν από το σχολείο.
Στο τέλος, δήλωσαν ενθουσιασμένα για τη δράση τους κοντά στη φύση, μεταφέροντας τις γνώσεις τους για την προστασία του περιβάλλοντος, ενώ έστειλαν το μήνυμα της μέγιστης σημασίας του πράσινου στη ζωή μας.

Την Πέμπτη 29/5/2012, επισκέφθηκαν το σχολείο ο Λιμενάρχης Ναυπλίου και δύο ακόμα στελέχη του Λιμεναρχείου , στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, για να ενημερώσουν τους μαθητές, μέσω σχετικής προβολής, για την προστασία των ακτών και γενικά του περιβάλλοντος. Στόχος της επίσκεψης αυτής ήταν η ενημέρωση, η ευαισθητοποίηση και η ενεργοποίηση της περιβαλλοντικής συνείδησης όλων των μαθητών του 5ου Δημοτικού Σχολείου Άργους
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ