ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Ανακοίνωση ΚΚΕ για τα επεισόδια στο Κρανίδι.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:34:00 μ.μ. |
Φωτογραφια απο το eikonoskopionews
 Ο δήμος Ερμιονίδος, πρωτοπόρος στην εφαρμογή της πολιτικής των ιδιωτικοποιήσεων που εφαρμόζουν δήμοι και περιφέρειες όλης της χώρας, λειτουργώντας ως αναπόσπαστο τμήμα του αστικού κράτους, έχοντας πάρει απόφαση να εκχωρήσει την αποκομιδή των σκουπιδιών σε ιδιώτες, στις 28/3/2012 προχώρησε σε δημοπρασία σε αίθουσα του Δημαρχείου στο Κρανίδι Αργολίδας.

Απέναντι του βρήκε Το Σωματείο Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αργολίδας και δυνάμεις του Π.Α.ΜΕ. που στήριζαν την κινητοποίηση που στόχο είχε να ματαιωθεί η Δημοπρασία και συνεπώς η ιδιωτικοποίηση της αποκομιδής των σκουπιδιών.

Αυτό που Αντιμετώπισαν οι εργαζόμενοι κατά την διάρκεια της κινητοποίησης ήταν παρατρεχάμενους του Δημάρχου που προκαλούσαν, προπηλακίζοντας και βιαιοπραγώντας εναντίον των εργαζομένων προσπαθώντας να διαλύσουν την κινητοποίηση.

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι οι αντιλαϊκές πολιτικές, τα βάρβαρα μέτρα ενάντια των εργαζομένων, που εφαρμόζουν το μαύρο μέτωπο της συγκυβέρνησης, της τρόικα και της Ε.Ε., που στόχο έχουν να τσακίσουν κάθε δικαίωμα και κατάκτηση, των εργαζομένων και των άλλων λαϊκών στρωμάτων, ώστε να εξασφαλιστούν τα κέρδη μιας χούφτας πλουτοκρατών, των ντόπιων και ξένων μονοπωλίων, πάνε χέρι – χέρι με την ένταση της τρομοκρατίας, του αυταρχισμού, της προβοκάτσιας, και του αντικομουνισμού.

Eπιβεβαιώνεται ο ρόλος και ο προσανατολισμός των κατασταλτικών μηχανισμών του αστικού κράτους μια και στο πλευρό των διαφόρων τραμπούκων του Δημάρχου βρέθηκαν ασφαλίτες με πολιτικά που πρωταγωνίστησαν στην τρομοκρατική επίθεση.

Ο Αντικομουνισμός και η τρομοκρατία ήταν πάντα στάχτη στα μάτια για τον αποπροσανατολισμό και το τσάκισμα του λαού.

Το ΚΚΕ καλεί το λαό να αποκρούσει δυναμικά τους εκβιασμούς, την τρομοκρατία και τον αντικομμουνισμό. Να συσπειρωθεί με το ΚΚΕ, με την ψήφο του να πεί ένα μεγάλο ΝΑΙ μόνο στο ΚΚΕ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ