ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

ΔΗΜΟΣ ΜΙΔΕΑΣ - ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:24:00 μ.μ. |
  Μετά την ολοκλήρωση της ανακοίνωσης των νέων Αντιδημάρχων του Δήμου Ναυπλίου μου δημιουργήθηκαν διάφορα ερωτηματικά.

1ο Αφορά την νέα ονομασία του Δήμου σύμφωνα με τον Καλλικράτη .

Ο Καλλικράτης νομοθέτησε την ονομασία Δήμος Ναυπλίου αλλά με τον ορισμό των Αντιδημάρχων μάλλον θα πρέπει να μετονομαστεί σε Δήμο Μιδέας – Περιχώρων και Ναυπλίου .


2ο Χωρίς να θέλω να αλλοιώσω την δημοκρατική έκφραση του λαού ,η οποία είναι και απόλυτα σεβαστή, ο ορισμός και των 5 Αντιδημάρχων με έλλειψη Πανεπιστημιακής ή Τεχνολογικής μόρφωσης μου δημιουργεί ανησυχίες. Ανησυχίες όσο αφορά την εποπτική διοίκηση και την άσκηση ελέγχου των υπηρεσιών του Δήμου αλλά και την προσέγγιση και προώθηση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο Δήμος .

3ο Οσφραίνομαι ότι η επιλογή των νέων Αντιδημάρχων έγινε με στρατιωτικά κριτήρια ώστε ο Δήμαρχος να αποκτήσει το προσωπικό κομματικό στρατό που χρειάζεται ώστε να κατέβει υποψήφιος βουλευτής .

4ο Διαισθάνομαι ότι στην στόχευση αυτή εντάσσεται και η επιλογή του νέου Δημάρχου μετά την αποχώρηση Αναγνωσταρά ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα στην υποψηφιότητα του ως βουλευτή.
5ο Επίσης έχω βάσιμες υποψίες ότι η Τρόικα του Δήμου που «επέβαλε» τους Αντιδημάρχους θα επιβάλει και τον νέο Δήμαρχο . Με γνώμονα όχι βέβαια το μέλλον του Δήμου Ναυπλίου αλλά την διατήρηση της εξουσίας από την παρέα.

6ο Ονειρεύομαι ότι το παραμύθι «ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟΣ» έχει στόχο να αποπροσανατολίσει αν όχι να αποκοιμίσει τον Χρήστο Γραμματικόπουλο . Να τον κάνουν να νομίζει ότι αυτός θα είναι ο επόμενος εκφραστής της κεντροδεξιάς στο Δήμο .

Να στηρίξει Αναγνωσταρά στις Βουλευτικές εκλογές και ύστερα να επαναληφθεί το έργο του 2006 . Το 2006 να δηλώνουμε ότι δεν και το 2010 να είναι υποψήφιος Δήμαρχος.

Και αυτό διότι το σύστημα , η Τρόικα , η παρέα δεν επιθυμεί Δήμαρχο Ναυπλίου που δεν θα ελέγχεται από αυτούς , και αυτό είναι ιστορικά αποδεδειγμένο.

Έτσι το 2013 θα πουν στον Γραμματικόπουλο ότι προσπαθήσαμε αλλά δεν μπορέσαμε.

Δεν σε δέχονται οι δημοτικοί σύμβουλοι κτλ .

7ο Και τελευταίο μέχρι τότε το σύστημα θα αλωνίζει μέσα στο Δήμο , χωρίς αντιπολίτευση και θα σχεδιάζει ανεμπόδιστα την παραμονή του στην εξουσία και την νέα τετραετία.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ