ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Δυσφημιστικό άρθρο για το Ναύπλιο στο Zougla.gr εν όψη εορτών!!!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:50:00 π.μ. |
Διαβάζουμε στο Zougla online:
Χριστούγεννα… γιοκ για το Ναύπλιο;
Το πνεύμα των Χριστουγέννων φαίνεται ότι φέτος δεν θα περάσει από το Ναύπλιο παρά μόνο από τον αύλιο χώρο του ανώτατου άρχοντα της πόλης. Μία νυχτερινή βόλτα στην παλιά πόλη, από την πλατεία Τριών Ναυάρχων έως την πλατεία Συντάγματος, θα σας κάνει να αναπολήσετε τις παλιές δόξες της πόλης. Τότε που όλη η πόλη είχε φορέσει τα γιορτινά της για να υποδεχθεί τη νέα χρονιά.
Από την άλλη μεριά, προσπαθώντας να εξηγήσει κάποιος την κατάσταση αυτή, θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι ο χριστουγεννιάτικος στολισμός αποτελεί πολυτέλεια στις ημέρες μας. Ωστόσο, πώς είναι δυνατόν όλη η πόλη να είναι στο σκοτάδι και μόνο ο χώρος πέριξ του δημαρχείου να φωταγωγείται από δεκάδες δέντρα και λαμπιόνια;
 Τουλάχιστον... το κατεστραμμένο λευκό περίπτερο πληροφοριών, με μία μεγάλη τρύπα, δίπλα στο Μνημείο, ξεπροβάλλει μέσα από το βαθύ σκοτάδι που καλύπτει την πλατεία και καλωσορίζει τους επισκέπτες της πόλης.

Άραγε πόσο θα χρεώσουν τον χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης;


Σχόλιο απο τις Αργολικές Ειδήσεις:

Πρέπει εδώ να σημειώσουμε πως το άρθρο αυτό είναι αναδημοσίευση απο τοπικό blog το οποίο εχει κάνει την εμφάνιση του τελευταία,και αρέσκεται στο να αναδημοσιεύει αναρτήσεις συναδέρφων χωρίς να αναγράφει την πηγή. Επομένως ενδέχεται και η συγκεκριμένη ανάρτηση να μην είναι δική του και να την έχει αντιγράψει απο αλλού.

Τώρα ας έρθουμε και στο θέμα της ανάρτησης.
Πιστεύουμε πως τέτοιες αναρτήσεις την συγκεκριμένη χρονική περίοδο κάνουν κακό εκτός του δήμαρχου και στην πόλη και στους ανθρώπους που περιμένουν αυτές της ημέρες με την οικονομική κατάσταση που βιώνουμε όλοι, να κινηθούν έστω και λίγο. Πραγματικά ο στολισμός στην πόλη είναι επιεικώς ελλιπής,αν και δεν ξέρουμε αν έχει ολοκληρωθεί απο τα συνεργεία που έχουν αναλάβει την εργασία. Κριτική πρέπει να γίνει και θα γίνει (δημόσια), αλλά όχι τώρα. Νομίζουμε πως υπάρχουν τρόποι ώστε οι επαγγελματίες του Ναυπλίου να γνωστοποιήσουν στην δημοτική αρχή τον προβληματισμό τους για τον στολισμό της πόλης και όχι όλη η Ελλάδα να μάθει, πως στο Ναύπλιο Χριστούγεννα... γιοκ!!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ