ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Βραβεύτηκαν δύο λιμενικοί γιατί έσωσαν 83χρονο από βέβαιο πνιγμό στο Ναύπλιο.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:29:00 π.μ. |
Προβολή του άλμπουμ 8

 Στην αίθουσα του βουλευτικού κατά την διάρκεια της εορταστικής εκδήλωσης για την άλωση του Παλαμηδίου, βραβεύτηκαν από τον σύλλογο ΄΄ Ο Παλαμήδης ΄΄ οι υπηρετούντες στο λιμεναρχείο Ναυπλίου: Η Επικελευστής Λ.Σ. Μουταβελή Ευγενία-Χριστίνα και ο Κελευστής Λ.Σ. Σχοινάς Αναστάσιος .
EKDHLOSH_GIA_PALAMHDH_SULOGOS_NAUPLIOU1  Οι προαναφερόμενοι την 07/08/2011 στο λιμάνι Ναυπλίου αντελήφθησαν ηλικιωμένο άνδρα να ευρίσκεται στη θάλασσα ενώ το κεφάλι του ευρισκόταν ημιβυθισμένο στο νερό. Άμεσα ο κελ/στης Σχοινάς Αναστάσιος έπεσε στη θάλασσα ενώ η επικ/στής ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και ανέπτυξε επί του κρηπιδώματος τα μέσα διάσωσης της υπηρεσίας προκειμένου να συνδράμει το έργο του συναδέλφου. Ο κελ/στης Σχοινάς Αναστάσιος κατάφερε να γυρίσει τον ηλικιωμένο άνδρα έτσι ώστε να αποβάλλει το νερό από το στίμα ενώ ταυτόχρονα τον μετέφερε προς το κρηπίδωμα του λιμένα προκειμένου με την συνδρομή της επικ/στού Μουταβελή Ευγενίας-Χριστίνας να τον διασώσουν παρέχοντας του Α΄βοήθειες.
EKDHLOSH_GIA_PALAMHDH_SULOGOS_NAUPLIOU8  Ακολούθως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον ηλικιωμένο άνδρα τον διακόμισε στο Γ.Ν Ναυπλίου και συμφώνα με ενημέρωση των ιατρών ο παθών διέφυγε τον κίνδυνο εξαιτίας του μικρού χρόνου αντίδρασης των ανωτέρω βαθμοφόρων και των προσπαθειών των ιατρών ακολούθως στο νοσοκομείο. Τα στοιχειά του παθόντος είναι : Τσεκρέκος Ανδρέας του Ευαγγέλου, ετών 83, κάτοικος Ναυπλίου .
Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ
Υποπλοίαρχος Λ.Σ. ΜΑΡΙΝΟΣ Σπυρίδων
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ