ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Βγάζουν μάτι...

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:27:00 μ.μ. |

Καλά τώρα θα μας πείτε όλα σας πειράζουν;
Οχι όλα, μερικά όμως βγάζουν μάτι...
Όπως με αυτά τα τεράστια κουτιά που είδαμε να ξεφυτρώνουν μια ωραία μέρα στην είσοδο της πρωτεύουσας του νομού.Μας θυμίζουν αυτά τα σιδερένια κουτιά που βάζουν κάτω από τις οικοδομές για να μαζεύουν τα μπάζα...



 Μπαίνοντας λοιπόν ο επισκέπτης στο Ναύπλιο διαπιστώνει την οικολογική συνείδηση που διακατέχει τους δημότες της πρώτης πρωτεύουσας της Ελλάδος.

Τώρα βέβαια δεν ξέρουμε ποιος αποφάσισε να τοποθετηθούν εκεί, γιατί επιλέχθηκε το συγκεκριμένο σημείο,ποιους πολίτες εξυπηρετεί η συγκεκριμένη θέση για να εναποθέτουν τα προς ανακύκλωση σκουπίδια και πως και πότε, η εταιρία για την οποία γίνετε λόγος με μεγάλα γράμματα στην πρόσοψη των τεράστιων αυτών κάδων, πήρε την άδεια για να τοποθετηθούν εκεί.
Μπήκαμε στην ιστοσελίδα της εταιρίας (εδώ) για να ενημερωθούμε για την δραστηριότητα της και το μόνο που καταφέραμε να μάθουμε είναι:

"Η εταιρεία δημιουργήθηκε το2006 και αποτελείτε από τον κύριο Ρετάλη Δημήτρη και τον κύριο Σπύρο Ελευθεριάδη με σκοπό να παρέχουν υπηρεσίες στον τομέα της οικοδομής με την παροχή εξοπλισμού για την συλλογή και μεταφορά των μπαζών .

Το 2011 θέλοντας να αφυπνίσουν τον κόσμο γύρο από την οικολογία αποφάσισαν να εξελίξουν την
Εcoway σε μια εταιρεία που ασχολείται ενεργά στον τομέα της ανακύκλωσης."

...και αυτό είναι όλο,το site δεν ανταποκρίνεται σε καμία επιλογή, καμία φωτογραφία από τις εγκαταστάσεις, καμία πληροφορία πέραν τούτου.

Αναρωτιόμαστε,δεν υπάρχει κανένα άλλο μοντελάκι σε ποιο sic γραμμή,ποιο διακριτικό βρε αδερφέ ποιο μικρό. Πρέπει να είναι τόοοσο μεγάλα αυτά τα κουτιά μέσα στην Ενδεκάτη και να βγάζουν μάτι...
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ