ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

35 χρόνια μετά το... σχολείο!!!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:44:00 π.μ. |
Βραδιά αναμνήσεων για τους απόφοιτους του 76 από το Γυμνάσιο Ναυπλίου

Το ΄΄κουβάρι ΄΄ των αναμνήσεων ξετυλίχτηκε για ακόμη μια φορά.Στην ταβέρνα ΄΄Αλώνια΄΄ στα Πυργιώτικα ξανάσμιξαν όσοι αποφοίτησαν το καλοκαίρι του 1976 από το Γυμνάσιο Ναυπλίου, πρακτικό και κλασσικό. Πέντε χρόνια από την ..επετειακή συνάντηση του 2006 ( τριάντα χρόνια…) η ΄΄επιτροπή πρωτοβουλίας΄΄ αποφάσισε και οι συμμαθητές –όχι όλοι βέβαια- ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα. Απόντες σε αυτό το ραντεβού και δύο συμμαθητές που δεν είναι πια ανάμεσα μας , και πάντα θα μας λείπουν. Ο Σπύρος Παπαμιχαήλ και ο Νίκος Μπούκουρης που ΄΄έφυγαν΄΄ την τελευταία διετία.
 Η βραδιά κύλησε με αναμνήσεις ,ευτράπελα και άλλα στιγμιότυπα των μαθητικών χρόνων που ο χρόνος ποτέ δεν σβήνει. Παρούσα και η καθηγήτρια Λέλα Λαπαθιώτη( νεοδιόριστη τότε…) που έφερε και μια τούρτα με κεράκια που απεικόνιζαν τα 35 χρόνια της αποφοίτησης για την ιστορία πάντως, είχε μαζί της τον ..κατάλογο του 74 και μας θύμησε τις ..βαθμολογικές μας επιδόσεις.

Αλήθεια πότε πέρασαν 35 χρόνια ? Σαν να ήταν χθες….

Το ..παρουσιολόγιο κατέγραψε : Φούλη Κουικόγλου,Αθηνά Δρίτσα,Ελευθερία Βαλανίδου,Έφη Δρίτσα,Γιάννης Γαλανόπουλος, Μπάμπης Αντωνιάδης, Γιάννης Τριάντος, Χάρης Αντωνιάδης, Δημ. Σταθογιαννόπουλος, Δημ. Κανούσης, Τάσος Γκόφας ,Νίκος Γεραμάνης, Αργύρης Βλαχοδημήτρης, Βαγγέλης Χριστόπουλος, Αλέκος Πανταζόπουλος, Θανάσης Πολυχρονόπουλος, Νώντας Ρέκκας, Τάκης Σέρφας, Μιχάλης Μαντάς, Βαγγέλης κεραμιδάς.,

Θανάσης Καραμάνος, Γρηγ. Πετρουλάς, Θύμιος Αραμπός, Τάσος Δρίτσας.

Οι υπόλοιποι δεσμεύτηκαν ( τηλεφωνικά ) ότι στην επόμενη συνάντηση, σε μια πενταετία εκτός απροόπτου , θα είναι οπωσδήποτε παρόντες.

Η βραδιά έκλεισε με γλυκές γεύσεις, όχι τόσο από την  τούρτα , όσο από τις αναμνήσεις και αφηγήσεις των χρόνων της ..αθωότητας. Χρόνια που πέρασαν σαν ένα ..αεράκι που θα μας δροσίζει για πάντα.

Γ. ΓΑΛ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ