ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Το Μέλλον σου είναι Εδώ... χωρίς Μπαρού;

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:36:00 μ.μ. |
 Του Κουτρούλη ο γάμος όπως λένε και στο χωριό μου, γίνετε στο Ναύπλιο με την διαγραφή του Ρ.Μπαρού από τον συνδυασμό του Π.Αναγνωσταρά. Διαβάστε διαλόγους και δηλώσεις εκατέρωθεν για να καταλάβετε το πολιτικό επίπεδο,και το θέμα...της διαφωνίας.

Μπαρού:Παραιτήσου από την θέση του δημάρχου. Εγώ θα είμαι σε λίγο δήμαρχος …

Αναγνωσταράς: Αν εκλεγείς να την πάρεις…

Απειλές δεν δέχομαι από κανένα,δεν με ενδιαφέρει η θέση του υποψήφιου βουλευτή.

"Ο Ναυπλιακός λαός με εξέλεξε σε αυτή τη δύσκολη οικονομικά περίοδο, εν μέσω οικονομικής κρίσης, να στήσουμε με τον συνδυασμό μου έναν καινούριο Δήμο που έχει πάρα πολλές ανάγκες. Το εγχείρημα είναι πάρα πολύ δύσκολο λόγω οικονομικής δυσπραγίας και στέρησης εσόδων. Παρόλα αυτά πρέπει να εξυπηρετήσουμε και να υπηρετήσουμε όσο το καλύτερο δυνατόν τους δημότες.
 Πιστεύω ότι η εμπειρία μου θα βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων. Αισθάνομαι μεγάλη τιμή και υποχρέωση που για τρίτη τετραετία οι πολίτες του Δήμου Ναυπλίου με εμπιστεύτηκαν και δεν υπάρχει καμία σκέψη αυτή τη στιγμή να εγκαταλείψω τον Δήμο.
 Όλα τα παραπάνω τα εξήγησα και στους εκπροσώπους της Ν.Δ που με κάλεσαν να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο για υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ και δηλώνω κατηγορηματικά ότι αυτή τη στιγμή δεν με ενδιαφέρει η θέση του υποψήφιου βουλευτή.
 Από εδώ και πέρα οποιοσδήποτε δημοτικός σύμβουλος της παράταξής μου θέλει να διεκδικήσει το θώκο του Δημάρχου μπορεί να το κάνει. Θεμιτή η φιλοδοξία του οποιουδήποτε δημοτικού συμβούλου, όταν όμως εγώ θα φύγω, όταν εγώ θα παραδώσω την Δημαρχεία και εφόσον το επιλέξει ο Ναυπλιακός λαός. Απειλές όμως της μορφής ότι “στη καρέκλα που κάθεσαι θα καθίσω μεθαύριο εγώ” δεν δέχομαι από κανέναν."

Μπαρού:"Δεν πρόκειται να παραιτηθώ. Ο Καλλικράτης είναι σαφέστατος. Μόνο αν έχει κατηγορηθεί κάποιος για απάτη μπορεί να εκπέσει του αξιώματος του αντιδημάρχου. Θα παραμείνω ανεξάρτητος αντιδήμαρχος για ακόμη δύο χρόνια."




 Δηλαδή για να συνοψίσουμε,ο κ.Μπαρου θέλει να γίνει δήμαρχος,μόλις 4 μήνες μετά την εκλογή του Π. Αναγνωσταρά,και είναι τόσο σίγουρος για αυτό που του το λέει φάτσα μπάτσα στο δημοτικό συμβούλιο. Από που αντλεί την σιγουριά του αυτή ο κ.Μπαρού;Οι δημότες γνωρίζουν...ο δήμαρχος είναι σε θέση να το πει δημόσια,και ας αφήσει τα περί θεμιτής φιλοδοξίας του οποιουδήποτε δημοτικού συμβούλου,και να μας πει πως έγινε,και με ποια συμφωνία η προεκλογική συνεργασία των δυο ανδρών,πως ο κύριος Μπαρού τόσο ξεδιάντροπα (θα τολμήσουμε να πούμε) προέβη σε αυτήν την διαπίστωση, γιατί περί διαπιστώσεως πρόκειται (αυτό πίστευε και αυτό είπε,και κάποιος του έδωσε το δικαίωμα να το πιστεύει) και όχι περί απειλής, απειλή λέει,το εξέλαβε ο δήμαρχος.Αν είναι απειλή η πρόθεση του Μπαρού να θέλει να γίνει δήμαρχος στην θέσει του Αναγνωσταρά, τότε οι φήμες που κυκλοφορούν εδώ και τόσο καιρό για κάθοδο του ως υποψηφίου βουλευτή της Ν.Δ,δεν είναι απειλή για τον δήμο του Ναυπλίου.Ακόμα και σήμερα που κάνει την δήλωση:"..δηλώνω κατηγορηματικά ότι αυτή τη στιγμή δεν με ενδιαφέρει η θέση του υποψήφιου βουλευτή" και πάλι ασαφής είναι γιατί αναφέρεται σε αυτή τη στιγμή, αυτό...μπορεί να αλλάξει σε άλλη στιγμή!!!

 Ο Μπαρού που είναι τόσα χρόνια συνδικαλιστής θα έλεγε κάτι τέτοιο, έτσι στο βρόντο χωρίς,κάτι να υπάρχει από κάτω,δεν νομίζουμε πως είναι τόσο αφελής.



Γρεκός





ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ